Followers

Tuesday, 10 May 2011

10 MEI 2010

Tarikh nie merupakan kali pertame aku menjejakkan kaki di bumi Kolej Matrikulasi Perlis.
Pertame kali gak aku menjejakkan kaki di negeri Perlis yang tersngt lah ulu kan???opssss....
First time msok cni sush nak dgmbarkan ngan kate2..
Nak kate epy,xcited,sronok,sedih....
Aku pun xtaw...huhuhuhu
Pendirian aku,just go with the flow..ahakss...
Hari2 ku d matrik aku lalui dgn penuh kesabaran,ketekunan dan kseronokan.
Ni lah yang perlu ditempuhi oleh pelajar matrik..
Kesabaran yang tinggi wajib ade tuk sukses!!!
Tersgt r mncbr kehidupan kat cni
Da r silibus menimbun2...
Lecturer plak ajar laju cam monorel...heheheheh
Tp.bak kte orang tue2,alah bise tegal biasa(btul ke erk???bantai je r)
Lame2 bende 2 da jadi small matter..
Hahahhahah...
There's a lot of experiences i got there..
Funny Friends n Good Lecturer.
2 r yg menjadi pendamping n peneman aku sepanjang kat matrik yang terpakse berjauhan ngan fmily
Kdg2 jelez gak tngk dak2 yg dok dekat blik umah jmpe parents downg
Tp aku....
Still dok kat hstel bertemankan buku2...
Nak wat camner,aku sndiri yg pilih nak g cni..
Trime ngn hati yang terbuke sja...
Heheheheh...
Da r,ckup r aku soksek2...
Jom tngk gambar plak...

Nie r roomate2 aku...aku,aiman.thiqah n nad..thanks sebab trime diri aku seadanya..













Yg comey2 blako nie classmate aku..













Time shooting video BI













Nie ngan bestie aku since kat skool ag..Syahada taufek


















Nie hadiah yang aku dpt dri kolej coz get
4.00 in Sem 1


















Time sukaneka blok...argggh.HOT!!!!!


















So,2 je r yg dpt aku post.kalo bole nak letak all picture,tp xlarat..
ckup r yg nie ja..
2 all my fren,.thanks 4 being gud frenz 4 me.
i never eras every moments with you guys..
Gud luck in future.
Love you all very very very much
May Allah Bless you..Amin
Ukhwah Fillah....

Friends 4ever

No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......