Followers

Friday, 6 May 2011

gAyOnG

Btemu kite kembali....agak2 r kan,bile korang bace title kat atas 2,ape yang korang ngah pk skunk nie???
Gayong????
erm,tafsiran pertame ialah korang akan pk gayong yang cedok air 2 kan...
x salah 4 those yang think like that..
tp,aku xnk citer pasal gayong yg cedok air 2.aku nak citer pasal gayong yang nie....

 So,sape2 yang xtaw logo kat atas nie logo pe.mey sini aku bagitaw...
logo kat atas nie ialah logo tuk Persatuan Seni Silat Gayong Malaysia (PSSGM)
Jadi,kalo korang nak taw ngan lebih details pasal PSSGM nie g r ushar2 Mr & Mrs Google...opsssss


Bnyk sgt kenangan time aku join Silat nie...aku start kenal silat nie time aku Form 4 mase kat Sek Men Teknik Tuanku Jaafar(SMTTJ).Aku pun xtaw r camner aku ler terjoin silat nie.So,start dari sini r aku dapat banyak sgt pengalaman.Banyak suke duke yang terpakse aku n member2 laen lalui.Tp,sbnrnye pengalaman 2 r yang menjadikan diri kite lebih matang.Stuju????
      
Msti korang tertanye2 an gambar sape yang kat atas nie??nie bkn pakwe aku yer...hahahahah
Ni r jurulatih silat aku.Nmenyer Ahmed Haffidz.Panggilan manje die Cikgu Epit..masih solo n kalo sape2 yang berkenalan,bole la amik nombor tuk interbiu...hahahaahah....ampun cikgu..

Nie r teman2 seperjuangan aku.Tersangat la sengal kitowng nie sbnrnyer...hahahaha...Tp,sumenyer baek2 blako.Alhamdulillah(berkat bimbingan cikgu epit)

 Yg nie senior2 aku...ntah ape yang dowang ushar pun aku xtaw.dowang pun same gak r cam kitowng...gler2...hahahaha...Sume nyer sporting2 blako.

Nie plak gambor batch aku ngan dak2 junior.Erm,sikit r tafsiran tentang dorng.Hmmm...dorang nie jenis yang mendengar kate,baek r ckit than kitowng ,cume ad r sikit2 perangai keanak-anakan 2..Bese r 2 an...Gler2 gak cam senior2 mereke..hahhahaha...

 Yang dok termenung melayang perasaan nie plak super senior aku.Means that die TUA 2 tahun dari aku..hahahhaha..sori yer pokcik...amik gmbar curik...hahahahaha.Yang nie ag r,tersangat la sengal.Sengal die nie thp infinity r gak.Sape2 kalo xtahan ngan die,memg mental...hahahaahah

Ok,abis pasal sesi introduce manusia2 yang bernaung dalam Silat STTJ.
Skunk nie,nak citer pasal bende yang melucukan gak.Ad gak r dak2 nie yang cintan cintun ngan team sendiri.Xtaw r camner leh sangkut.Mybe sbb dak slalu training same2,so sampai Terjatuh hati plak an.
Kite tngk,sape yang kena..hahahaahha

Pasangan Pertame:

waa....hahahhaha...tersangat r sweet downg nie..huhuhuhu.leh r jadik mentor aku...
hmm....xleh cakap lebih2,t kene gam..opsss....(ampun yer bani n kak)


Pasangan kedua:


Hahahahha...due2 nie member aku..so sweet r downg nie,Tp kadang2,ribut gak.so,aku r jadik posmen downg sampai skunk nie...hopefully,kekal sampai akhir hayat.Insyaallah..

So,2 je yang nak aku citer..Cume aku nak wish thanks sgt2 kat cikgu epit coz didik aku n member2 laen.Jsemu xkan dilupakan.Tp,skunk nie,aku pun da xjoin mane2 silat..huhuhuhu...tngk r t,ad mase insyaallah..akan ku sambung kembali.Kadang2 rindu gak nak maen.ahaksss

Nie ad ckit pic aku n member2 time game.


So,ape2 yang terkurang 2,maaf la yer..hopefully,nie menjadi kenangan wat aku n team Silat STTJ...
EPIT WARRIOR

9 comments:

  1. mane pasangan ke-3????....haha

    ReplyDelete
  2. hahahahaha tq alina aq dgn amy sweet?? sLh tu kami gula2 kapas celup dgn budu hahaha :O

    ReplyDelete
  3. sya:hahahah...gule2 kapas celup ngan budu???eeeiiiii yakke..hahahha
    geli r makcik...hahahahah

    ReplyDelete
  4. mane pasangan ke 4 ni? hahaha.. gambo ko ngn afiq x masok ke?? lalalalaaa

    ReplyDelete
  5. fahir:pasangan ke4????ke3 pun xde..mane leh tros ke4..hahahaha
    gambar aku n afiq???hahhha
    kitowng xdiiktiraf ISO..hahahahah

    ReplyDelete
  6. So, inilah salah 1 batch super senior silat TTJ la eaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencari kehidupan:hehe...xde la super senior sgt...batch 2008/2009.hehe

      Delete

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......