Followers

Sunday, 5 June 2011

DaNke ScHOen Mak AbaH

Bismillahirrahmanirrahim...

Hallo sume...what's up?bertemu kmbali di article yg laen
kali nie tajok laen ckit
msti korng pelik kan,
amende r topic kali nie
DANKE SCHOEN...
xpe2,at the end korng akan taw ape maksudnyer


4 Jun 2011
aku kuar ngan family aku g jalan2
membeli n membelah kat Mydin Kajang..hahaha
2 je r yg mampu kitowng g..
nak g kat Mydin KL
jauh..huhhuhu...
tp honestly,aku ske sgt g Mydin Masjid India KL 2...
walaupun orng kate kat c2 sesak,aku xpeduli
da lme gak xg sne.hampir setahun gak 2..huhuhuhu
insyaallah,raye coming soon...maybe beli belah kat sne pulak..
(pose pun xag,da pk raye) mmg truk r aku nie..hahahaha...

hoho...bkn nak citer pasal mydin yer..back 2 the topic
pas g mydin,g r plak pekan semenyih.jalan2 kat pasar malam c2 smpai r maghrib
so,solat dulu kat surau semenyih
after that,time 4 dinner
kalo nak taw aku mmg x mkn malam,tp disebabkan parents aku da bawak,makan je la kan.
rezeki jgn ditolak..kan3...

ade reason sebenarnyer downg bawak aku kuar makan
as a gift tuk aku coz dapat result yg excellent 4 my final..
terharu sgt2...
aku xminx ape2 pun hadiah kat parents aku
asalkan downg happy,2 r hadiah tuk aku sebenarnye
walaupun hnye kami berempat(aku,mak,abah n adik aku)
aku tetap happy...
hope t kitowng dapat kumpul satu family(along,abg adie,angah,alang n my cute niece baby sara)
yela,masing2 da ad life n keje sndiri...so xleh r nak kumpul slalu
tp insyaallah,aku owez doa akan hari yg bahagia 2...amin...

so,2 je la catatan arinie...
owh..lupe2..
meaning danke schoen 2
hahahaha..
mksudnyer terime kasih
danke schoen = terima kasih

So,conclusinyer.... Terima Kasih Mak Abah / Thank You Mak Abah
luv you so much...
thanks 4 everything...

No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......