Followers

Saturday, 18 June 2011

mY hOmetOWn

Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah..
Bertemu kembali di post yang seterusnyer..
Agak lme menyepi dari mengupdate blog nie..
Aku kekurangan idea nak 2lis ape daa..
Hohohohoh..

Tp xpe,demi minat..aku gagahkan jugak nak 2lis..
arinie aku balik kg aku kat Perak..
disebabkan opah aku dok sorng2,aku pun balik r temankan opah aku kat sini
N mungkin lme gak r aku duk kat sni...
Maybe a few weeks or months..
xtaw la,depends pade keadaan camner...

Kalo rse nak balik umah,aku balik r..
Senang citer..hohohoho..
anytime...
tp wat mse skunk nie aku lepak2 sni dulu r...
wat amal kebajikan ckit jge opah aku...
bkn selalu pun kan...
t da study balik,xde mse nak balik kg pulak..
hohohohohoho....
yg penting,niat di hati..
mstilah ikhlas kerana ALLAH...
mudah2an ALLAH tetapkan hatiku..
amin...

Tp sedih coz tinggalkan mak aku kat umah
mak aku da r xberape nak shat...
die mane la larat nak wat keje2 umah..
kalo aku ad,bole la tolong2 die..
xpe r,mungkin opah ag perlukan aku kat sni..
think positive..
hohohohoho


k r,skunk nie mood nak update blog xmai ag..
xde idea..nak carik inspirasi dulu..
wakakaka...
tschuss..^..^

No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......