Followers

Thursday, 30 June 2011

rINdu ZaMaN kaNAK-kANAk

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum & Salam 1 MALAYSIA...

Alhamdulillah,btemu di entry yg baru plak...
Walaupun aku xtaw nak update ape,tp aku gagahkan diri gak tuk update blog kesayangan aku nie..
Tengah duduk2 2 aku pk nak citer psl pe...
Pk punyer pk,finally dapt gak akhrinyer....
Rindu zaman kanak2 aku @ yg paling tepat rindu zaman persekolahan..
Waaaa...bnyk sgt kenangan time skool dulu...
act,aku bnyk sgt skool sebenarnyer..time F1 skool kat SMK Dusun Nanding,Hulu Langat...
Time F2 sampai F4,aku skool kat SMK Bandar Rinching,Semenyih...
N pengakhirnyer,F4-F5 aku skool kat SM Teknik Tuanku Jaafar..(TTJ)
so,dlm bnyk2 skool nie,aku paling ingat kat TTJ laaa...sebab aku tamatkan pendidikan aku kat skool nie..
hahahaha...

so,lets check it out...


Sekolah KLUSTER KECEMERLANGAN...the BEST TECHNIQUE in MALAYSIA      

Gambar kelas...5 PERDAGANGAN 1

Kelas tambahan....berselerak meja,bese la pelajar cemerlang..hahaha
Perempuan Melayu terakhir...wakaka
Ckup r 2 erk,xlarat nak upload sume..hahaha...
Aku rindu sgt2 ngan member2 aku,cikgu2 aku n dorm kesayangan aku...DORM 9...hohohoho...
Kalo bole mse 2 putar balik,aku nak abiskan mse2 aku ngan downg...coz time dulu xsempat nak spent time ngan downg sume..almaklumla,sibuk..hahaha..

Aku nak citer habit aku dlm kelas..
Kalo korng nak taw,aku nie kaki tido kot...hahahah...msti xcaye kan???
tp 2 r hakikat nyer..stiap kali cikgu xde,aku amik mse yg sgt berharge 2 dengan MEMBUTA....
teruk gler perangai...nak wat camner...ngantok kot..setiap hari aku tido kat asrama kul 2 pagi..kul 6 da bgun da..mne x syahid dlm kelas...
Tp,kdg2 time cikgu dok ngajar kat depan pun aku bantai tido gak...sesuke aku je...da r dok depan sekali..meja kat sebelah pintu plak 2...mmg best...nsib baek r kalo aku nak hanyut 2,member aku kejut.die urut2 blakang aku...Thanks Ana!!!
Subjek yg paling aku ske tido time fizik,english n sejarah...hahaha...
Time fizik r xtahan,Sir aku 2 relaks je..aku tido pun die wat xtaw...hahah..tp kdg2 die tegur gak r...hahaha
Asal msok kels die je aku tido...xtaw r npe..hahaha...aku xske subjek2 sains nie cam fizik n chem..2 yg aku cepat bohsan 2...hahaha

Ala,tp rileks suda...tido2 pun bole tahan gak r result spm aku..xde r straight..tp aku happy dengan ape yg aku dapat...7A 1B 2C...hehehe..
subjek ape la yg malang skali 2 smpai aku dpt C....mstila fizik n chem..
hahahaha...aku mmg xtarget nak A pun...asal lulus suda...heheheh..
2 r,mak suh blajar aku membute dlm kelas..padan muke..
kalo xskunk nie msti aku da ad kat overseas...hukhukhuk...
tp xpe,skunk nie pun peluang still ad...i'll try my best...
impian aku nak study kat oversea in accounting...
mudah2an...

k r,c u later...
sorry kalo terkurang sne sini..haha
wsalam...
tschuss..^..^

No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......