Followers

Thursday, 28 July 2011

i wAnt 2 Go tHeRe...

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
This entry is differ than the older post..
It's bout the most interesting n lovely place i want 2 go...

Let's check it out....

First place.....

MASJIDIL HARAM....Subhanallah...bile agak2 nyer aku dpt jejakkan kaki kat sne

MASJID NABAWI at night....very beautiful....Allahuakbar!!!
JABAR NUR...
Of course la nie tmpat pertame yg aku nak pegi....i wish i could go there with my lovely parents,with my own money...that's my promise with mak n abah.....

Second place...

Opera House
Perth....cantiknyer pantai....Subhanallah...
Melbourne Airport...
Ni plak 2nd place yg nak aku g ...AUSTRALIA!!!!
tp xtaw la bile kan...hopefully leh continue study kat sni...kalo ad rezeki,dpt la jejak kan kaki kat sne awal ckit..
kalo x,2nggu bile da keje nanti laa...hohohoho

Aku da pasang niat,bile da keje nanti,da ad duit sendiri,aku nak bwk parents aku g Mekah...
Hanye 2 je jse downg yg mampu aku balas.Doa aku,mudah2an Allah panjangkan umur mak n abah supaye downg leh jejakkan kaki kat sne...Amin Ya Rabb...
Bia la kalo aku xdpt g sne ngan downg,as long as parents aku smpai sne dulu b4 downg pejamkan mate...adehhh...tibe2 rse sebak...:(

So,that's all 4 this entry...
Doakan aku dpt tunaikan impian aku..
tschuss...^_^
wsalam...

3 comments:

  1. amin,, huhu
    xmau dtg german??
    alaa, bru nk blnje,,
    tp da xmsuk dlm list,,
    xpat la nk blnje,
    haha

    ReplyDelete
  2. lina....insyaAllah..niat lina diperkenankan oleh Nya....Amin.....mien pown teringin jgk nak jejakkan kaki kat BUMI AMBIYA' 2.... *___*

    ReplyDelete
  3. kak zue...mau2..nak g german gak.xlarat la nak tulis sume.dun worry,germany include dlm top 5...hohoho...


    mien...thanks yepp...insyaallah,ad rezeki ke sne juge...amin...

    ReplyDelete

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......