Followers

Thursday, 21 July 2011

New Phase

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia...
Bertemu kembali d nx entry...hehe...actually,i dun know my feeling right now..hohoho

NO K/P         :920729XXXXXX
NAMA          :NORFATEN ALINA BINTI AHMAD SAZALI
KATEGORI   :KOLEJ MATRIKULASI PERKAUNAN
NOMATRIK :MA10145XXXXX

                                            TAHNIAH!!!
              Anda berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:

PROGRAM    : SARJANA MUDA PERAKAUNAN DENGAN KEPUJIAN
IPTA             : UNIVERSITI UTARA MALAYSIA ( UUM ) 

Alhamdulillah,akhirnyer setelah lame menunggu untuk panggilan ke universiti,akhirnyer aku ditawarkan 2 continue my study at UUM in BARCHELOR OF ACCOUNTING!!!yeaaahhhh....


Actually.quite surprise coz this offer from UUM..hehehe..target aku nak g UM sebenarnyer.tp Allah da tentukan rezeki aku kat UUM..i believe that HE knows the best 4 me..Alhamdulillah....bljar mane2 pun sme je...yg penting diri kite sendiri...
tuk 2nd time,ke utara lagi la aku pasnie...4 tahun insyaallah kat sne...so,jdik org utara laaa..wakaka...mmg rezeki ..jgn kwen ngan orng sne gak da laa..hahaha...(da melalut da nie)...ok,back 2 the topic...

agak2 aku pressure x bile xdpt UM????
the answer is YESSSSSS....mengapakah???
coz orng kat sekeliling aku yg bg harapan 2...family,member2 n senior2...tp bkn slh downg sbenarnyer.based on my matriculation result,2 yg downg target UM 2...
cme,aku terase ckit la xdpt nak penuhi harapan family aku nak msuk UM..kalo nangis 2,mmg xyah ckp la...da lme da aku nangis...sedih coz xdpt tunaikan impian downg...adehhhh....
stu ag,senior2 yg rapat ngan aku pun bg harapan gak...abg azfar,abg alep n family AJKO...hohoho...
syg gak downg kat aku...hahahahaha...btw,thanks 4 ur support,bro!!!
dpt taw result nie btul2 time nak on Program Integrasi arie2...mmg terganggu gak la fikiran aku..hahaha

tp,diri nie sgt2 la bersyukur coz dpt course yg aku nak n minat.PURE ACCOUNTING.Alhamdulillah....
ad gak member2 yg xdpt continue akaun.sgt sedih bg pihak downg...cme satu la,think positive...insyaallah,Allah da tentukan yg terbaik tuk hamba2 nya...
skunk nie da xde sedih2 da...focus tuk study balik...can't wait 4 it..
my nx target...DEAN LIST....!!!Amin Ya Rabb...
insyaallah,kalo ad rezeki nak smbung kat overseas(AUSTRALIA)...akan ku cube usahakan..hehehehe....
mohon doakan yg terbaik tuk diri ini...('',)

cantik kan!!!


so,that's all 4 today..
insyaallah,jmpe d nx entry plak yer...
tschuss...^_^
wsalam...


p/s:congrats tuk my lovely frenz...gud luck tuk sume.....doakan kejayaan bersame!!!
      keep in touch ya!!!

4 comments:

  1. xperr uum ker um ker same jer kualiti sebenar adalah kita :)

    ReplyDelete
  2. hehehe..btul 2 sya...yg penting kite sendiri

    ReplyDelete

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......