Followers

Tuesday, 25 October 2011

i'm BACK!!!

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysiaa...

Huaaaa....sudah lme x mengupdate blog kesayangan...penuh sawang woiii......hahaa
Kebizian mule melande hidup aku since bergelar mahasiswi UUM...smpai xsempat nak hallo2 kat sini...

Xtaw nak citer pe.xde idea..mlm nie im gonna back 2 my lovely hometown selame 3 MINGGU....da sebulan lebih x balik...this my 1st holiday sejak daftar 7 September arie 2...
alhamdulillah...smuanya berjalan ngan lancar...cme agak tension coz subjek ACCOUNTING susah...dulu kat matrik blajar lam BM,dtg sini blajar BI...memg merangkak la jwbnyer...but,i'll try my beshhhh.....
laen2 subjek,ok2 je la..cam kat matrik jgk.sume nyer senang coz da ad basic.tinggal nak mantap kan je ag..

Life kat sini x seindah life kat matrik dlu.hidup trase bosannn sungguh...setiap hari,bngun pagi then naek bus g kampus.aku duk kat luar kampus..so,xleh nak lmbat2 sgt la kan...nanti kalo lambat g kelas,so shame nak msuk kelas(alamatnyer mmg x msuk la cam2)...hehe...
Tp,alhamdulillah...kat sini ramai org yg dah aku knal...senior2 n member2 kat matrik dulu pun ramai kat UUM nie hah..so,senang skit la urusan kalo ad pape...juz calling2 je kalo nak minx tolong...

Baru je abis mid test,tp ad 2 paper ag pas cuti nie...arghhhhhh...kemalasan sungguh nak bwk balik buku...da la buku sume tebal2.2 paper yg da berlalu MANAGEMENT & MATHEMATICS...sgt seronok jwb dua2 paper nie..harap2 skor..insyaallah...amin...n hopefully,paper account n economic pun bole jwb...wish me luck ya!!!

N for my beloved friends,shiera,trah,leya,dinna,ckien,nadi..thanks coz owez with me n bring the light in my life..syg korg....frenz 4ever..

2 jela kot nak share,nanti bile2 free new entry akan menyusul..hehe...

jom,let's check out pic2 kat bwh nie...
life aku kat UUM selame sebulan lebih

mse orientasi at DEWAN MAS(pic kabur)

sambutan kemerdekaan...

jamuan raye..
play bowling at CMART,CHANGLOON...
that's all...
tschuss..^_^
wsalam...

3 comments:

  1. wow! purple u.. i likee
    anyway, aja aja fighting mahasiswi,, hihi

    ReplyDelete
  2. hahaha, sempat eh duk update sebelum balik. cayelah u !! best nye duk kat umah !!

    ReplyDelete

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......