Followers

Tuesday, 13 December 2011

Add/ Drop Week

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum wbt & Salam 1 Malaysia...

Da lme xupdate blog,tibe2 mood nak berceloteh dtg.ape ag,trus bukak laptop & taip...senang je.sume kat ujung jari...

Minggu nie rasenyer minggu yg paling stress sgt2 coz kne add drop subject.elok2 wat jadual,skali 2 klas da pnuh.mmg panas je kan.nak dekat sepuluh kali asik duk ubah schedule.xtaw da nak wat camner ag.bngun tido,mse mkn,dalam klas asik pk pasal add drop je..mmg sgt2 stress thp gaban...hoho

Assignment plak xde la bnyk sgt nak dekat final exam nie.mmg xbnyk tp sgt susah.semalm dapt ag assignment baru.Kne wat essay in English 2000 words....walaweyyyyyyy.,,,,mmg mencabar btul..xtaw la nak ngarut psal pe kan.submit b4 31 Disember.lme ag??haha....xpe,2nggu settle add drop baru pk psl assignment sume2 tue.slagi add drop xsettle,slagi tue jgk la hidup xaman.hohooh

Time2 mcm nie mmg kne bnyk bersabar.Hidup jauh dari family mmg perlukan pengorbanan.Bile pk balik,rase diri nie xkuat & hanye mampu mengalirkan air mate...i really miss my mother dishes.bile kol kdg2 rase nak nangis dengar suare dorg sume.Lambat ag nak balik...huaaaaaaaaaaa.....

Hidup saye sgt2 pressure dkt U.Dugaan sebagai seorg mahasiswa mmg mencabar.Nak maintainkan result,nak active ag.

BUT!!!!
I'll try to be positive.
I want my family proud with me again like before.
I can make their smile n happy..
I promise that i'll make it happend again.
I'm doing this for the sake of my FAMILY...

Mak,Abah,Along & Abg Adie,Angah,Alang,Acap,Baby Maisara n Baby Ibrahim

MisS u all a lot!!!
 


No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......