Followers

Friday, 10 February 2012

Aku Terima....

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
Alhamdulillah,Segala Puji bg Allah kerana masih memberi ku kesempatan untuk terus
bernafas dan beristiqamah di bumi Mu ini.
Selawat dan Salam buat Rasul Junjungan Mulia,Muhammad SAW.

Alhamdulillah,da penat menunggu
result Sem 1 reveal out...huhuhu...
Alhamdulillah,cemerlang..but not good as result in my matrik before..
Rezeki Allah takat 2 je..
Ad hikmah nyer....
Sume subject lulus.so xyah pening2 nak repeat paper..
Alhamdulillah,lepas satu beban.







Sorry sgt2 kat mak n abah coz xsecemerlang mcm kat matrik
Insyaallah,sem 2 n sem yg akan dtg saye wat yg terbaek..
Lebih baek drp yg nie.
Nak wat camner kan,study last minutes..
Nie la jdinyer..
Padan la muke kan...lalalalal

Hidup dkt UUM mse 1st sem trase messy gler..
Serabut bgai.
xreti nak manage mase..
Last2 minutes baru la bole nak adopt sume2 yg ad kat U nie.
Normal la kan,budak baru masuk U,hidup pun agak hura hara la sikit..
Insyaallah,sem 2 nie rasenyer xde halangan pape.
Mase pun insyaallah da bole manage.

Xnak men2 dah.
Cukup la sekali nie.
Really regret although got good result.
I want better,better n better...

That's all for today
Insyaallah jmpe di nx entry
Congrats 2 all my frenz that got an excellent result....

"Kadang2 Allah turunkan hujan untuk kite merasai nikmatnyer air hujan itu,
Dan dengan izinNya muncul pula pelangi selepas hujan"
SubhanaALLAH....


No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......