Followers

Thursday, 2 February 2012

Bismillahirrahmanirrrahim...
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia...

Da lame x mengupdate blog kesayangan.Tetibe rindu plak nak menulis.
Tp xtaw nak tulis ape...any idea??
'Post moterm' drp my final exam sem 1.
Do know how 2 say..
I can't predict what my result will appear soon..
Tawakal sje.
Da cbe wat yg terbaek,insyaallah ad ganjaran nyer...

Duduk umah mmg xwat pape.buhsan sungguh...
Last week g Mid Valley,jalan2.
Tgk wayang citer BUJANG TELAJAK.
haha...best gak citernyer.sakit perut gelak.
dpt r release tension ckit..huhuhu..

There's two weeks more b4 going back to campus..
what should i do??
pape pun jadi,i need 2 wake up.xleh nak men2 ag...
nanti mneyesal...huhu...

K la,xde idea nak menulis.
nanti da ad idea baru tulis balik...
huhu...


TAta...danke schoen..
Salam...^_^

No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......