Followers

Saturday, 23 June 2012

CoMiNG

Bismillahirrahmanirrahim
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
Selawat & Salam buat Rasul Junjungan Mulia Muhammad SAW..

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
Lame rase nyer xmenjengah dkt blog nie.
Kekakangan mase sebagai pelajar membataskan bnyk perkara yg perlu dilakukan
berpegang pada prinsip "Dahulukan yang Utama",so segale aktiviti2 yg xmemerlukan komitmen yang tinggi terpaksa diabaikan wat seketika.
now,I'm Free!!!
Saye Bebas,
Bebas,
Bebasssssssss...


Alhamdulillah,harinie 23 June 2012,tepat pukul 12.00 tengah hari,i'd success complete my 1st year in UUM.i just left 3 years more to complete my degree in accounting.
One year as a accounting student make me know how difficult life is.
It's not easy what u think.
Honestly,sometimes i feel want to leave this career bcoz i can't afford it.
Beban yang sgt berat,alot of challenge
Tapi,bile difikirkan semula,inilah yang saye nak 7 tahun lepas
i want to be professional accountant.
n now,im in right way.
so,why i need to give up bcoz i had success before
juz follow the flow & the time will come
3 tahun lagi,insyaallah dengan izinNya i will graduate as student Bachelor of Accounting

"Ya Rabb,mudah2an ini jalan yang terbaik untuk hambaMu ini Ya Allah.Tetapkanla hatiku ini Ya Allah agar istiqamah dalam segala perancangan yang telah Kau aturkan .Kuatkanla ak dalam mengahadapi cabaran & liku2 kehidupan.Mudah2an ak tidak tumbang & tewas dengan kehidupan dunia ku."

Sebagai mukaddimah tuk blog kembali segar,the new entry will update as soon as possible
*Accounting,CIMA*
*Experience in UUM* 
*AJKO 2012/2013*
*My life with buddies*
*Siapa sebenarnye di hati ini*

2 comments:

  1. congrats.. untunglah da abes exam,.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK ZUE:danke schoen...heheh...gud luck yaa...
      bile balik mas????

      Delete

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......