Followers

Friday, 7 December 2012

Critical "Zone"

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
Alhamdulillah,Segala Puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam
Selawat & Salam buat Rasul Junjungan Muhammad SAW

Lame jugak x singgah dekat blog nie.
rindu nak kembali menulis,tp apakan daya masa membataskan segalanya
And now,im in critical week
with my assignment,presentation,final exam ag,,,
it's like a bottle that full with water,no space...:(
makin hari makin stress,,,
dan kalau berterusan,i'll admitted to Hospital Tanjung Rambutan
hehehehe

tp bila difikirkan semula,
bagus jugak Allah bagi saye stress,,
y??
coz when i'm getting stress & stress,
sebenarnyer time management saya akan menjadi sgt terurus
this is not  joke,this is reality
and it happened to me

"Alhamdulillah,semakin banyak ujian yang kamu tempuhi,semakin kuat kamu untuk menghadapi hari-hari kamu yang mendatang"

 so kawan2,jangan stress2 yer
be happy
take it as challenge
in shaa allah,setiap sesuatu yang berlaku itu ada hikmahnya
let's chill

nie program bulan lepas dengan Hilal Asyraf.

that's all for this entry,
maaf andai ada yang terkurang
mudah2an Allah lindungi kita semua
tschuss,,,


My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......