Followers

Monday, 14 January 2013

I DO I DID I'M DONE

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
Selawat & Salam buat Rasul Junjungan Mulia Muhammad SAW
Alhamdulillah,masih diberi kesempatan untuk terus bernafas
Thanks Allah!!!

Alhamdulillah,finished my third semester
Five semester to go,,,it's too long!!!
What to do,this my choice
I have to do it and make it success
Get my degree in honour and continue my master or maybe profesional paper,CIMA(click here for details)

Banyak sgt memories mase 3rd semester,,,
mcm2 jadi,nak nangis ad and rase nak stop study jer,,
huhuhu,,,idea paling gler sekali,,
Nak kawenn,,,haha
tp tue sume joke semata2,,
prinsip saye habiskan study dulu and achieve apa yang kamu nak
then da dapat sume baru pk yg len2 tue,,,
huhuuhuhu
i don't care what people will say bout me
this my life and i want to enjoy it
i want to make it perfectly,tp saye taw xkan ad kehidupan yang sempurna
but i'll try,,,xsalah mencuba and kalau kite x ubah hidup kite,who else????
ask yourself,,,


student life.........
nie mase exam,,,
exactly true apa yang dlm gmbar nie,,
and saye salah seorangnyer,,huhuhu
kadang2 kite da well prepared,tp mungkin Allah nak uji kite
sejauh mana kite ingat dekat Dia
kalau setakat dlm exam baru nak ingat,
you'll get nothing...
so as a Muslim,Islam da ajar banyak cara
solat,recite quran,zikir and banyak lagi
kalau diikutkan sebenanyer amalan2 kite yang akan tolong kite xkire la mase kite tgh exam ke,tgh susah ke,,
sebb bile kite ingat Allah,,
"Allah always remember us"

So that's all,,,
good luck tuk yang tgh exam,,,
tschuss,,,,

2 comments:

  1. hahaha,,,taw xpa...lina abis mase umur 23,,lebih kurang je tuh..huhu..btw,,,sungguh jelez tgk org tue men snow.nak jugakkk...

    ReplyDelete

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......