Followers

Wednesday, 30 January 2013

Salam Maulidur Rasul

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
Segala Puji bagi Allah Tuhan Semesta Alam
Selawat & Salam buat Rasul Junjungn Mulia Muhammad SAW
Alhamdulillah,masih diberi kesempatan untuk terus mengembara di bumi ini



"Salam Maulidur Rasul untuk semua umat Islam"

Alhamdulillah,rasa bersyukur sangat dilahirkan sebagai seorang Islam
Mudah2an Allah permudahkan segala urusan kita semua

Cuti semester yang xsmpai sebulan nie dimanfaatkan sepenuhnya
16 - 21 Januarai yang lalu saye terlibat dengan program anjuran kolej penginapan untuk BAKSIS PERDANA @ PERAK
banyak pengalaman yang diperoleh,suke duka sume ad..
Macam2 ado...(sonang cito)

Then after a few days balik umah,,,
ke kelantan pula saye
huhuhu....

So untuk nx entry,akan ad dua part
Part 1 & Part 2...
let's check it out...
=)

Ayuh berselawat,,,,


No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......