Followers

Thursday, 31 January 2013

Wedding @ Kelantan

Bismillahirrahmanirrahim
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani
Selawat & Salam buat Rasul Junjungan Mulia Muhammad SAW
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Alhamdulillah,minggu lepas saye berkesempatan ke negeri cik siti wan kembang.
1st time jejakkan kaki di bumi bertuah ini.
Rase sgt2 bertuah...=)

Actually,our aim going there for my uncle wedding
(adik bongsu abah)
so excited,,,,
even penat baksis x abis ag,gagahkan jugak nak ikut abah and alang g sane
mak xikut sekali sebb x sihat

it's long journey from KL - Kelantan
rase mcm dari KL - Kedah,,,
duduk dlm kereta smpai sakit2 pinggang
huhuhuhu,,,,

We start our journey at 5.00 am and do the subuh prayer at Masjid Wangsamaju
Then we arrived at Kota Bharu around 4.00 pm...
'Check - in ' at Villa area panji,,
very HUGE Villa,,huhuhu

And after isyak,we go to bride house for 'nikah session'
Alhamdulillah,sekali nafas saja mereka sah jadi husband & wife

"Selamat Pengantin Baru Paksu & Maksu"
May Allah Bless you till end


Hantaran pihak lelaki & perempuan,bride & groom , abah and me.,,,
Make2,,,,

Pantai Cahaya Bulan,Pasar Siti Khadijah & Souvenir

Alhamdulillah,3 days 'holiday'  give me a lot of experiences
Never erased in my memories
Sayonara Kelantan,,,

Nx planning,maybe to Sarawak,,,
*invitation from my brother,angah*
(angah ckp,bile nak dtg sarawak plak,,hohoho)
yahoo...
no money,no holiday,,
so save money from now..
=)

That's all,,,tqvm
Take care,,
May Allah bless us...
Amin...

With love,
Alina Sazali

No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......