Followers

Monday, 14 January 2013

Welcome 2013

Bismillahirrahamirrahim
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
Selawat & Salam buat Rasul Junjungan Mulia Muhammad SAW
Alhamdulillah,Praise to Allah for giving us breathe to continue our journey
Heyyyy,,,,
Welcome 2013
Im late,,,,,quite busy lately
xsempat nak update blog
class,study,exam and exam,,
student life,,,huhhh
Btw,just wanna to make wishes for you guys,
1)may Allah ease our day and day
2)good luck in what matter you're do
3)live well,stay healthy
4)may your dream come true
My wishes???
i've no idea bout wish or azam something like that
Sebab for me,from time to time i'll make my azam and i'll make sure i get it.
just that,,,
saye xde list azam yang menimbun2 mcm some people
just go with the flow,,
easy right??
So that's all,,,,
and again
WELCOME 2013
"lets starts climbing,not walking"

With love,,
Alina Sazali


No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......