Followers

Monday, 4 February 2013

Cocoa CupCake


Bismillahirrahmanirrahim
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
Selawat & Salam buat Rasul Junjungan Mulia Muhammad SAW
Alhamdulillah,masih diberi kesempatan untuk melihat dunia.

Yesterday,i try to make cupcake,,,
Nak taw the feeling doing the cupcake mcm mana...
Sebb slalu sgt tgk org wat
Tgk mcm senang je,tp xtaw la
Then at last,i try,,,
huhuhuh
senang pun tak,susah pun x jugak...(in the middle)
with my mother help,,so jadi senang sikit la..
hohoho
sronok sebb first trial menjadi..hihih
ad jugak la rupa cupcake...
bole tahan jugak la rasenyer,,,
cume kene improve ag pasnie
huhuhuh

let's check it out,,,
Adunan yang dah siap dibancuh,,,
Letakkan dlm adunan cup...
Done!!!ready to eat,,,,

Alhamdulillah,percubaan pertama berjaya
And if you failed on first trial,doesn't means you're failure,,,
keep trying and trying,,,
no need to worry bout people around you
if they want to 'chit chat' behind you, let them go
you are you
stand on your principe
from that,you'll learn bout life
be happy ya,,,

That's all for this entry
see you on nx entry
Good Luck
May Allah always with us
Amin,,,

With Love,,,
Alina Sazali



No comments:

Post a Comment

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......