Followers

Thursday, 14 February 2013

Heyy,,,Wake Up Girl

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia
Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani
Selawat & Salam buat Rasul Junjungan Mulia Muhammad SAW
Alhamdulillah,,,masih diberi kesempatan untuk terus bernafas

Breath in,,,Breath out,,
breath in,,,,,
breath out,,,
ouchhhh,,,
result da kuar,,
and DUKACITA nya result saya drop sgt2..
=( =( =(

sgt2 sedih,,
xtaw nak ckp apa.
tergamam tgk result sendiri
mula2 tgk dlm hati ckp
"biar btul???"
but that's the FACT
NOT FANTASY

what's wrong you alina??
what had you done,,,
this is the real NORFATEN ALINA AHMAD SAZALI
nopeee,,,
it's not me..
what actually i had done last semester,,
i have not idea bout that

truly,
i quite disappointed with my performance
my parents so ( i guest)
so sad
tp xde la smpai nak nangis bagai...
at the end,,i accept it
"apa yang kamu usaha itu yang kamu dapat"
is't??

so my wish for the upcoming semester
i'll study hard instead of smart
xsanggup dah nak tgk result mcm tue
hancur berkecai pada saya
kalo korang taw pun result saya
korg akan ckp xteruk mana pun
but for me,,ia sgt teruk..
tp alhamdulillah
saya bersyukur sebb xde paper yg kne repeat
syukur syukur syukur
a few kawan saye ad yg failed
Allah,,,sesuatu yang sgt menggerunkan 

and di sebalik pointer yg drop nie i learnt something
apakah??
biarlah rahsia
hanya Pencipta dan org yg dicipta saja yang tahu
mudah2an Allah sentiasa bersama saya

Don't think too much about success,think more to faced failed 



that's all
and congratulations to all my friends
we fight for success ya,,,

With love,
Alina Sazali


2 comments:

  1. Allah bagi kita kegagalan supaya kita x lupa pada-Nya dan sentiasa mengingatkan kita yg kita perlu bergantung pada-Nya untuk berusaha baiki kelemahan kita...insya-Allah, buat yg terbaik...(^_^)

    ReplyDelete

My Blog List

  • Best Road Wars in HD Format. Now you can see Road Wars in best quality with duration 90 Min and has been aired on 2015-05-05 with MPAA rating is 4. - ...
  • Hello Asslamualaikum , how did u find my blog ? Are u my old friends that ive told u bout this blog ? Or are u a person that Googling my name and foun...
  • Cinta tidak pernah meminta, ia sentiasa memberi, cinta membawa penderitaan, tetapi tidak pernah berdendam, tak pernah membalas dendam. Di mana ada cinta ...
  • lewat malam. minda masih segar. mata masih menunggu lelap yang tak kunjung tiba yang hadir cuma. -- wajah kamu. dan perasaan ini masih berharap harapan -...
  • Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :- 1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia 2) Buat Entry bertajuk *"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2...
  • 24/11/2013 aku akan start semester 2 di UITM tercinta,UITM Tapah Allahuakbar , cepatnya masa berlalu . Pejam celik berlabuh sudah tirai pengajian aku di sem ...
  • assalamualaikum.. saya ada sebuah cerita nak diceritakan.. kisahnye begini.. pada suatu hari.. ada sebuah kenduri kendara yang sangat besar akan dilangsung...
  • Disebabkan sijil SPM tak diambil lagi kat sekolah, kami dapat berjumpa you! Kami dah lamaaaa lah tak jumpaaa. Baru tadi dapat jumpa most of the doormates la...
  • Kisah yg berlaku pd hari nie.... Ptg yg hning.... Pergi beRmAin BaDMinTon, best jgak la.... sronok2.... Aku dh dpat tknik smash yg ak cari2 selama nIE.......